Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile SBB Kütüphanesi Tanıtım Programı

Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile SBB Kütüphanesi Tanıtım Programı

by İsmail KARAGÜLLE -
Number of replies: 0
Cumhurbaşkanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünden alınan ilgi yazı ile, 2024-2028 yıllarına ait Stratejik Planı'nda yer alan insan kaynağına nitelikli personelin kazandırılmasını sağlayacak tanıtım faaliyetlerinin yapılması ile Başkanlık Kütüphanesinin üniversiteler ve diğer kamu kuruluşlarına tanıtımı kapsamında; Üniversitemizin ziyaret edilerek, özellikle Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencileri ile akademik personeli hedef kitle olmakla birlikte diğer fakültelerde öğrenimine devam eden öğrencilerinizin de davet edileceği " Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile SBB " gerçekleştirilmesi planlandığı, Üniversitemiz açısından da uygun Kütüphanesi Tanıtım Programı olması halinde tanıtım programının, saatleri arasında 07.05.2026 Perşembe günü 14.00-16.00 yapılmasının öngörüldüğü bildirilmiştir.
Programın duyurulması ile programa katılım sağlayacak akademisyen ve öğrencilerin 06.05.2026 tarihine kadar adresinde yer alan kayıt formunu https://anket.sbb.gov.tr/index.php/717495?lang=tr
doldurmaları gerekmektedir.